ELF Promosyon

28 Eylül 2009 Pazartesi



İlgilenenler kaçırmasın..

Read more...

5 Dakikada Smokey Eyes

Umuyorum ki bu smokey eyes olayını çözeceğim :D  Bu tür videolarda görmeye alıştığım smokey eyes dan biraz daha farklı bir makyaj. Günlük kullanım için daha ideal. Çok koyu değil renkler. Birbirine çok yakın tonda iki ayrı gri kullandı. Makyaj yapılan kız da çok hoş ancak arasıra çiğnediği sakız olmasa sanırım daha iyi olurdu :)


Read more...

Göz Makyajı Denemesi

27 Eylül 2009 Pazar




Bir önceki posttaki videoya bakarak yapmaya çalıştığım göz makyajının sonucu bu. Fotoğrafları cep telefonuyla çektim. Işığa göre döneceğim diye biraz maymun oldum ama bu kadar çekebildim ancak. Çok net değil tabii ki. Yine de beceremediğim görülebiliyor sanırım. İki gözümün ikisi de aynı olmadı. Ayrıca videodaki kızın yaptığı gibi de olmadı. :(
Devamlı makyaj denemeleri yapan biri değilim, belki biraz uğraşsam elim alışır. Yine de yapınca hemen olsun istiyorum. Bu arada bu renkler de bana hiç yakışmıyor bunu farkettim. :D

Bu arada, aslında şaşı değilim ama cep telefonunun kamerasına bu kadar yakından bakınca resmen şaşı olmuşum :)








Read more...

Blending

Birden fazla renk kullanarak yapılan göz makyajında, renklerin birleştiği yerde geçişi yumuşatmak için karıştırma işlemi yapılıyor ya, hah işte ben onu beceremiyorum. Olmuyor bütün renkler birbirine giriyor ya da bana öyle geliyor. Ama bu aşağıdaki videoda görüldüğünün aynısını da yapsam sanki benim ki olmuyor gibi geliyor. İzliyorum, izliyorum aynısını yapamıyorum. Beceriksizlik diz boyu anlayacağınız. Fotoğraf çekip koysam buraya, cesaret edebilir miyim ki???



Read more...

Renkli Rimeller

Sanırım bu ayki marie claire'de renkli rimellerle ilgili bir tanıtım vardı. Eve gidince internetten bakayım diye düşünmüştüm ama dergi işyerinde kalınca benim balık hafızam da hangi rimeller olduğunu hatırlamayınca unuttum gitti. Ama sanıyorum ki bir tanesi bu videodaki Estee Lauder'ın rimeliydi.

Bu videodaki makyajı çok beğendim. Üniversite yıllarımdan beri mavi rimel sürmedim. Ama bu sene yeşil ve mor rimel deneyesim var. Bakalım hangisi daha çok yakışacak bana. Deneyebildiğimde haber veririm :p


Read more...

MIDNIGHT RAIN

25 Eylül 2009 Cuma



La Prairie Midnight Rain... Bu aralar en sevdiğim parfüm. Maalesef kendisine sahip değilim ama işyerinde kullanma lüksüne sahibim :) Belki de en yakın zamanda benim olur o... Belli mi olur?

Read more...

BEYU



Benim çok severek kullandığım bir marka Beyu. Bir Alman firması. Yukarıdaki resmi Beyu'nun kendi sitesinden aldım: The Trend Colors Fall / Winter 2009/2010. Ürünler yeni değil çünkü geçen seneden beri kullanıyorum yukarıdaki far ve likit fondöteni. Oldukça da memnunum. Yalnızca rujlarını ve bu resimdeki allığı denemedim. Göz kalemi ise akıyor. Amaaaa aşağıdaki fotodaki göz kalemlerine bayılıyorum. Bende pek akma yaptığını görmedim. Renkler ise süper. Uçup gitme gibi bi olay zaten yok :) İşte foto:



Yeşilini, siyahını, grisini ve elbette mor olanını kullanıyorum. Hatta başka da göz kalemi kullanmıyorum. Fiyatı da 16 TL gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam.

Ayrıca geçen sene aldığım ojelerden en memnun kaldığım marka oldu Beyu.

Bir dahaki alışverişimde birkaç göz kalemi, yukarıdaki 4lü farlardan, denemediğim allığını ve eye base'ini almayı düşünüyorum.
Ayrıca rengarenk rimelleri var. Yeşilini düşünüyorum almayı ama bakalım kısmet :)

Read more...

CHERRYCULTURE PROMOSYONU



cherryculture, benim uzun zamandır alışveriş yapmak istediğim ancak yüksek kargo ücreti nedeniyle bir türlü alışveriş yapamadığım bir site. Eylülün sonuna kadar tüm alışverişlerde %20 indirim yapmış. 100$lık bir alışverişte aşağı yukarı kargo ücretini çıkarmak demek bu. Ben yine de alışveriş yapmayacağım ama. Çünkü ne zaman bu siteden alışveriş yapmak için ürünleri incelesem alışveriş sepetim 150$ civarı oluyor. Bu kadar alışverişe hiç ihtiyacım yok :p

Ama eğer ben bu siteden alışveriş yapacak olsaydım neler alırdım diye düşünürsem liste şöyle olurdu:

1-MILANI Smooth Finish Cream-To-Powder Makeup $7.49



2- MILANI Minerals Blush with Brush $4.99


3- MILANI Runway Eye Shadow $4.99 (Blue Lagoon, Beach Sand)





4- LA Girl Fine Line $4.00


5-LA Girl High Definition Eyeshadow Trio $4.00 (Mojito)



6- NYX Concealer Magic Wand $5.00 (Fair, Green)


7- NYX Powder Blush $6.00 (natural)


8- NYX For Your Eyes Only 10 Color Eyeshadow Palette $8.00 (Smokey Eyes ve Color Green)


9- NYX The Runway Collection 10 Color Eyeshadow Palette $8.00 (Jazz Night ve Super Model)

10- Starry Diary Compact 18 Eyeshadow $15.00 (Silver)


11-LA Colors Intense Bright Polish $6.00 (High Voltage)

 
13- Ve birkaç tane daha oje :D

Sonuç olarak ise ödemem gereken tutar ne olurdu bakarsak:


Read more...

Kırmızı Dudaklar

22 Eylül 2009 Salı

Bu senenin en çok beğendiğim makyaj trendi işte budur. Aşağıdaki görseli çok beğendiğim için buradan aldım.



Numaralandırılmış ürünler de şöyleymiş:
1. Ultra-shine Lipgloss, Dolce & Gabbana
2. Lip Wax, Giorgio Armani
3. Rouge Interdit Satin Lipstick, Givenchy
4. Shiny Lip Plumper, YSL
5. Lip Pencil, MAC Cosmetics
6. ArmaniSilk Lipstick, Giorgio Armani
7. Shine Red Sinner, Lipstick Queen
8. Lip Tint SPF 15, Bobbi Brown

Read more...

ELF Studio Fırçalar

Elf’in son promosyonunda kargo ücreti 1£ di. Ben de bundan yararlanarak birkaç parça birşey sipariş etmiştim. O kargo beklediğimden de önce elime geçti ve ben siparişlerimden “ Eyeshadow C Brush” a ve “Small Angled Brush”a bayıldım. Keşke dedim daha önce aldığım Professional 9 Pc. Master Seti alacağıma bekleyip bu fırçaları alsaydım. Yavaş yavaş da alırım sanıyorum bu fırçaları ben :)

Bu videoda bahsettiğim studio fırçaları tanıtmış. Ben gerçekten beğendim. Gayet başarılı!!!


Read more...

Off Blogger...

Neden DNS ymiş, oymuş buymuş BİZ uğraşmak zorundayız, sana ulaşmak için blogger? Bir hizmet veriyor olabilirsin ama bunu karşılıksız da yapmıyorsundur sonuçta. O zaman neden sen uğraşmıyorsun sorunu gidermek için de BİZ uğraşıyoruz???

Read more...

Lancome - Declaring Indigo

12 Eylül 2009 Cumartesi



Bu sene mavi renkler beni her zamankinden çok cezbetmeye başladı. Bu videoda da Lancome'un 2009 sonbahar koleksiyonundaki far paleti göz dolduruyor.

Not: Mor sevmeme karşın kızın ojelerini hiç beğenmedim. Kafamıza taş yağacak!!!

Read more...

SANAL ALIŞVERİŞ

Alışveriş yapmak istiyorum. İçimden birşeyler dürtüyor beni. Ama yapmayacağım!!! O kadar dengesiz davranıyorum ki bu konuda. Artık bir sınır koymam gerekiyor. İçimdeki isteği yatıştırmak için de sanal alışverişler yapıyor, sanal gardroplar, sanal makyaj masaları oluşturuyorum. Eğlenmediğimi söyleyemem :)

Read more...

Dior Fall Collection 2009

9 Eylül 2009 Çarşamba



Dior'un bu far paleti çok güzel görünüyor. Ama açıkçası yapılan makyajı çok da beğenmedim. Baştan savma geldi bana.

Read more...

CHANEL Smoky Eyes MakeUp



Smokey Eyes görünümüne bayılıyorum ben her ne kadar yapamasam da... Bu videoları izleye izleye bir gün mutlaka yapacağım diye umuyorum :)

Read more...

Vakit Kaybetmeden...




Vakit kaybetmeden hemen ELF'ten alacaklarımı aldım. Çünkü geçen sefer son ana kadar beklediğim için asıl almak istediğim Eyeshadow Brush'ı alamamıştım şimdi aldım. Hem de para harcamamak için evden çıkmadığım bir günde oturduğum yerden kıpırdamadan :)

Read more...

ELF'te Shipping Sadece 1£


Evet cuma gününe kadar ELF'ten bize izin var. Değerlendirmek gerek :)

Read more...

AŞK


Ben bu Barbara Bui tasarımı olan ayakkabıya vuruldummmmmmmm.... Marie Claire dergisinin bu ayki sayısında gördüm kendisini. Dergide Vakko'da satılacağı ve satış fiyatı yazıyor. Alamayacağım biliyorum ama çok çok çok beğendim...

Read more...

Yasal Mı Değil Mi?

Benim kafam blogda resim kullanmak istediğim zaman çok karışıyor. deviantART bloga resim koymak için uğradığım tek site. Çok da güzel çalışmalar var. Farkındayım bazı çalışmalarda download kısmı var. Bu fotoğrafları kaydedebiliyoruz. Bazılarında da "Buy This" kısmı var ki bunları da satın almadan kullanamıyoruz. Ancak bazılarında da hiç bir açıklama yok. Onları kullansak ve postun en altında da aldığımız kaynağın adresini versek, yasal olur mu olmaz mı?

Örneğin ben bir önceki postta aslında Spring by ~crying-shinigami isimli çalışmayı koymak istemiştim. Ama emin olamadım. Bu konuda bilgisi olanlar benimle paylaşırlarsa çok mutlu olacağım...

Read more...

Değişiklik



Sıkılmıştım koyu koyu morlardan... Tamam sonbahar geldi, hüzün, melankoli mevsimi belki ama benim blogum da bahar var :)

DeviantART

Read more...

Zaman Geçiyor...

NeoCounter

Havan Batsın!!!

BloXoo

BlogCatalog

Personal Blogs - BlogCatalog Blog Directory

  © Blogger templates Newspaper II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP