Son Zamanlarda Aldıklarım - III (AYAKKABI)

24 Ağustos 2009 Pazartesi




Evet geçen gün sevgili ayakkabımın beni terkedişinin acısını paylaşmıştım ya, çivi çiviyi söker mantığıyla beni terkeden ayakkabımı yeni iki tane ayakkabıyla aldatıyorum bugünlerde. Gerçi bir tanesi eskisini çook aratıyor zira çok canımı yaktı ilk giydiğimde, sen ne yaptığını sanıyorsun dercesine :D

Ben İzmir'de oturuyorum. Bizim burada Hatay Renkli Durağı vardır. İşte o durağın karşısında bir ayakkabıcı var. ESPİOLE ismi. Kendi atölyeleri var. Ayakkabılar deri oldukça da rahat. Eğer acıtırsa götürüyorsunuz kalıba koyuyorlar. Siz uğraşmıyorsunuz yani. Oldukça memnun olduğum bir ayakkabıcı. Geçen gün önünden geçiyordum baktım indirim var. Daldım içeriye. 39 TL ye indirmişler neredeyse bütün ayakkabıları. Ben de iki tane kaptım hemen :) Biraz önce de fotolarını çektim. Giymiş olduğum için poşet üzerine koyup çektim mecburen. Yoksa gizli reklam değil amacım :)

Read more...

Sevgili Ayakkabım

18 Ağustos 2009 Salı



Bu yukarıda gördüğünüz güzelimmm ayakkabım beni terk etti :(
Geçen sene almıştım sezon başında. Hem geçen sene hem de bu sene en fazla giydiğim ayakkabı oldu kendisi. Ama birkaç gün önce arkasından kopuverdi. Tamir ettirdim yine koptu. Sanırım artık beni taşımaktan yoruldu. Özellikle de giderek artan ağırlığımın altında ezildiği için sanırım artık benimle olmak istemiyor.
Ayakkabıları çok seven biri olmama karşın çok ayakkabım yok. Çünkü her ayakkabıyı beğenmiyorum. Örneğin bu seneki modeller bana çok kaba geliyor ve onun için bu yaz terlikten başka bir şey alamadım. Ayağımda kibar duran modelleri çok seviyorum. Vuruluyorum onlara. 2 sene önce Boyner'den aldığım Stephanie marka bir ayakkabım var örneğin ona aşığım... Başına bir şey gelirse diye de çok korkuyorum :)
Neyse lafı uzattım. Şimdi bana bu ayakkabıya benzer ayakkabılar gerekiyor. Nerede bulabilirim ki acaba?

Read more...

Neden Yazdıklarım Yazdığım Şekilde Yayınlanmıyor Eyy BLOGGER

Neden bir önceki yazım benim yazdığım şekilde yayınlanmıyor var mı bir bilen? Satırlar arasında boşluk bırakıyorum, Blogger yan yana yazıyor. Satır başı bile yapmaya üşeniyor sanki böyle saçma bir durum olabilir mi? Acaba çok mu uzun oldu bu nedenle mi böyle oldu anlamadım ki.... Bilen biri varsa açıklar mı acaba bana?

Read more...

Son Zamanlarda Aldıklarım - II (ELF Alışverişi)

ELF'ten alışveriş yaptığımdan söz etmiştim sanırım. Şu 21 Hazirandaki free shipping kampanyasından. En nihayetinde bunlarla ilgili bir post hazırlayabiliyorum bugün. Neyse ki aldığım gün fotoları çekmiştim. Tabii ben cep telefonuyla çektiğim için fotoların kaliteleri düşük.

Önce fırçalar. E.l.f. Professional 9 Pc. Master Set almayı düşünmüyorken asıl almak istediğim eyeshadow fırçası tükendiği için aldığım bu set için ne söyleyeyim bilemiyorum pek. Çok memnun kalmadım anlayacağınız. Çünkü çantası (çanta da denmez ona da neyse işte o) çok kötü kokuyor.
İçindekiler şöyle :
Total Face Brush: Fırça fena görünmüyordu aslında. Siyah kılların üzerine kırmızılıklar vardı. Yıkarken kıpkırmızı boya akıtınca hiç kullanılmayacaklar kategorisine giriverdi. Zaten kuruyunca da formu eski halini almadı. Ayrıca da kılları dökülüyor.

Blushing/Bronzing/Blending Brush: Üsttekilerin aynısı yazılmalı buraya da :p


Foundation Brush: Hiç fondöten fırçam olmamıştı. Olunca da bişey değişmedi elimle ya da süngerle sürüyorum. Yorum yapmam doğru olmaz. Çünkü bilemiyorum iyi mi kötü mü. Kılları dökülmedi ve rahatça yıkanıyor. Bunu söyleyebilirim.


Brow Comb/Brush: Ekstra bir olayı yok. Güzel.


Eyeliner Brush: Hiç eyeliner fırçam da olmamıştı :D Bilemiyorum sert olması normal mi ama bu birazcık sert. Yine de eyelinerım olmasa da kullanıyorum. Benim beyu kalemlerle fırçanın ucunu boyayıp gözüme öyle sürüyorum daha kolay oldu. Bir de kuyruk yapabiliyorum artık. Her nekadar iki gözümün ikisi de aynı olmasa da :)


Defining Eye Brush: Bu fırça da gayet hoş. Rahatça yıkanıyor. Sorun yok. Smokey yapmaya çalışıyorum arasıra bu fırçayı kullanarak. Daha tam istediğim gibi olmadı ama olsun. Açılı olması kullanımında rahatlık sağlıyor da ben beceriksizim herhalde kuyruk kısmını yapamıyorum bi türlü.


Eyeshadow Brush: Gayet yumuşak güzel bir fırça. Zaten herkes memnun sanırım bu fırçadan.


Smudge Eye Sponge: Ahh... Bunu smokey yapıcam hevesiyle aldım ama daha kullanamadan yıkarken ucu pıt deyip fırladı ve lavabonun içine kaçtı :) Yedek almıştım ama bundan. Sert olduğu için smokey yapamadım ben. Alt kirpik dibime sürdüğüm kalemleri hiç de dağıtmadı bence.


Lip Defining Brush: Kullanmadım. Kullanacağımı da sanmıyorum. Ama nedeni kötü olması değil. Benim arasıra ruj sürmem. Onu da zaten yarım yamalak sürüyorum :)


Veee... Diğer fırçalar.... Eyelash And Brow Wand, Blending Eye Brush (2 adet), Smudge Eye Sponge ve yedek Defining Eye Brush...




ELF Eye Catching


Farlar vasat. Kalem başarısız. Rimeli denemedim. Takma kipriği de denemedim. Niye aldın o zaman derseniz, JustMakeup'ın yazarlarından Araştıran'ın şu anda bulamadığım bir postunda oldukça beğendiğini belirttiği Wet Gloss Lash And Brow Clear Mascara'yı tek başına almak yerine bu şekilde almayı tercih etmem sebebiyledir. Kaşlarım ikide bir düşmesin diye böyle birşey almak istiyordum zaten. Ancak beyaz beyaz kuruyor belli oluyor. Ben çok sevmedim. Kalemtraşı güzel ama :)
ELF Get The Look Bold Black



Smokey Eyes denemeleri yapmak için aldım. Farın gri kısmını kullanıyorum arasıra. Fena değil.
Sonuç olarak, ELF siparişimden aman aman memnun kalmadıysam da pişman hiç olmadım. Çin malı olduğuna dikkat etmemiştim önceden. Görünce önce bir hayal kırıklığı oldu ama sonra geçti. Çok da önemli değil bence. Zaten ürünlerin çoğu çin malı. Markaların ne önemi var. Ama tekrar alacağım bir ürün sadece free shipping olursa eyeshadow fırçası olur. O da bu paraya daha iyisi olamayacağı için :)

Read more...

Son Zamanlarda Aldıklarım - I


En son oje postu yazınca aldığım ojelerden başlamak istedim son zamanlarda aldıklarım yazı dizisine :p Bu arada üstteki resim Sally Hansen'in kendi sitesinden. Reklam oluyor evet ama ojelerden çok, ayakkabıya hasta olduğum için konuldu buraya :)

İlk olarak şurada Navy Baby ve Pat on the Black renklerine bayılıp İzmir'de Sally Hansen satan yer arayışına girdim. Buldum da... Ama bu renkler yoktu :( Ben de onun yerine Hearts On Fire rengini aldım :) Bir de manikür yerine kullandığım Instant Cuticle Remover Maximum Strength'den aldım.


Navy Baby'de takılı kaldığım için en çok rengi bünyesinde bulunduran inglot'a gidip bakayım bari diye düşünerek tuttum Forum'un yolunu. Oradan da niyeyse ışıltılı olmasın diye mat lacivert INGLOT 710 MATTE rengi tutup aldım. Baya da bir süre sırf bu ojeyi kullandım. En son manikür yaptırdığım abla neredeyse bir türlü çıkmayan oje için ağlayacaktı ki bıraktım sürmüyorum şimdi :)

Arkasından güzel bir pembe arayışına girdiğim bir gün, bir tanesini belki de hiç kullanmayacak olmama rağmen üç adet pembe oje aldım. İkisi Flormar diğeri de Cecile marka. Cecile 28 numaraya çiklet pembesi :) adını koydum ışıltılı değil ama parlak simli falan da değil cam gibi olanlardan. Tam istediğim gibi tek kusuru var tırnağın uç kısımlarında belli olmuyor fazla çıkmış gibi duruyor uçları. Flormar Selection 010 numara ışıltılı olduğu için sürülmesi de kullanması da en kolay olanı. 378 numara ise kızıl pembe süreceğimi hiç sanmıyorum :)

Read more...

Oje Çılgınlığı

Bayıldım bu ojelere... Haftalardır masaüstümde liste halinde duruyor. JustMakeup'ta gördüm China Glaze'i. Renklere bakarken de liste oluştu kendi kendine haliyle... Gerçi buraya eklerken Side-Saddle nin neresini beğenmişim diye düşündüm ama çıkarmadım artık listeden. Cowgirl Up'a da resmen vuruldum :) Bu arada http://www.alllacqueredup.com/ adresinde istediğimiz bütüüünnn ojelerin swatchları var galiba :)


China Glaze 80880, Cowgirl Up
China Glaze 80882, Midnight Ride
China Glaze 80886, Side-Saddle
China Glaze 80831, Recycle
OPI I42, Elephantastic Pink
OPI B74, Party In My Cabana
OPI B81, Conga-Line Coral
China Glaze 80870, Calypso Blue
China Glaze 80213, Devotion
China Glaze 80208, Awaken
China Glaze 80203, Magical
China Glaze 80223, Raspberry Festival

Read more...

Zaman Geçiyor...

NeoCounter

Havan Batsın!!!

BloXoo

BlogCatalog

Personal Blogs - BlogCatalog Blog Directory

  © Blogger templates Newspaper II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP