Beauty Encounter Promosyon

30 Ekim 2009 Cuma




Geçen sene ve ondan önceki sene internetten daha çok kozmetik alışverişi yapıyordum. İlk önce çilek ile başlamıştım. Sonra Beauty Encounter ile tanıştım. 20$ civarında bir kargo ücreti olsa da o zaman alacaklarımı çilekle karşılaştırdığımda hemen hemen aynı paraya geliyordu ve denemek istedim. Nedense bana daha güvenilir gelmişti. Toplamda sadece iki kere alışveriş yapmış olsam da bu siteden çok memnun kalmıştım. Hem oldukça hızlı hem de gayet sağlam bir şekilde paketlenmiş olarak elimde olmuştu paketim. Ayrıca ürünlerin son kullanma tarihleri açısından çileğe göre daha tazeydi ürünler.

Beauty Encounter, 100$lık alışverişe Prescriptives'den 5 parçadan oluşan bir set hediye ediyormuş. Alışveriş yapma niyetim yok ama madem kendini bana hatırlattı biraz gezineyim bakalım sitede... Belki siz de bakmak istersiniz...

Read more...

e-flormar'dan İlk Alışverişim

23 Ekim 2009 Cuma

Flormar özellikle ojelerine bayıldığım bir marka. Ayrıca universite yıllarımın makyaj ikilisi far ve göz kalemlerim hep Flormar oldu. Sonra her ne olduysa ayrı düştük ojeler dışında kendisiyle. Son zamanlarda birkaç makyaj blogunda (özellikle Makyaj Çantam'da) Flormar ürünlerinin tanıtımlarını okuyunca benim de merak katsayım arttı. Özellikle Flormar'ın kendi sitesinden, e-flormar'dan alışveriş yapmak istedim. Bunun iki sebebi var açıkçası. Birincisi parfümerilerde çoğunlukla ürünleri istediğim gibi deneyememem ve özellikle ojelerde tüm renkleri bulamamam. İkincisi de online alışverişin rahatlığı elbette :)

Bence Flormar'ın sitesi kullanışlı olmuş. Sade olması özellikle benim için her zaman tercih sebebidir, bu nedenle de çok beğendim. Sadece sitenin her yerinin pembe olmasındansa her üyenin kendisinin renkleri değiştirebildiği bir düzenleme yapılsa daha memnun olurum ben :) (doyumsuz insan!!!)

Peki ne aldım merak ediliyor mu???

İşte aldıklarım:


1) FLORMAR KREM PUDRA (115)




2) FLORMAR COLOR PALETTE FAR ( 2 )






3) GREAT LASH POWER MASKARA



4) FLORMAR EYELİNER PEN


5) FLORMAR TRUE COLOR RUJ ( 8 )




6) FLORMAR SUPERMATTE OJE ( 101 ve 102 )



7) FLORMAR QUARTZ OJE (66 ve 75)




8)FLORMAR OJE (127 ve 363)




9) FLORMAR SUPERSHINE OJE (14 ve 16)




10) OMEGA YAĞI EKSTRAKTLI ASETONSUZ OJE ÇIKARTICI


Biran önce gelir umarım ürünlerim. Bugün cuma olduğu için pazartesi ya da salı gelmesini bekliyorum. Pazartesi gelsinler lütfeennnn.... Daha fazla beklemeyeyim :)

Read more...

Zaman Geçiyor...

NeoCounter

Havan Batsın!!!

BloXoo

BlogCatalog

Personal Blogs - BlogCatalog Blog Directory

  © Blogger templates Newspaper II by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP